29 Ekim 2009 Perşembe

Kendi Çapında Yabancı - 1


Albert Camus hakikaten şahane yabancılaşmış topluma. Ona saygım sonsuz. Onun kadar yani böyle oturup kitap falan yazacak kadar olmasa da muntazaman ben de yabancılaşıyorum hayata. İşte bloga bi yazı yazabilecek kadar falan anca. Bu yazı dizisinde böyle küçük küçük, sevimli gibi böyle yabancılaşacağız hep beraber.

Şimdi ben amatör olarak müzikle ilgilenirim. Bas gitar çalarım elim döndüğünce. Neyse dostlarım bu sene müzik grubu falan işine girdim bişeyler. Okulun eğlence ve tanışma amaçlı yemeğinde çaldık. Çaldığımız şarkılardan birisi ise Akdeniz Akşamları'ydı. Ve dostlarım 21. yüzyılda, bilim ve teknoloji çağında insanlar hala Akdeniz Akşamlarıyla çılgınlar gibi coşabiliyor. Kendini kaybeden kalabalığı görünce hayatın aslında ne kadar anlamsız olduğunu anladım. Gökyüzüne baktım, işaret parmağımı yukarıya doğrulttum ve "bu şarkıyı senin için çalıyorum Camus" dedim. "Sen ve senin gibi yabancılaşmış tüm insanlar için."

3 yorum:

Adsız dedi ki...

eveeet gençler ekim ayını (6) 'yla kapattığınız için mutlusunuzdur umarım yeni bir rekora imza atmış bulunuyosunuz,yazdıklarınızla bu kadar uyumlu oluşunuz karşısında gözyaşlarımı tutamıyorum.yabancılaşmak bu olsa gerek.

Blogu Bitiren Kadın dedi ki...

Ama ama...

Svetlin dedi ki...

noluyo lan? blogda gizli karakterler altına saklanarak bi çeşit çatışma mı yaşanıyor?