3 Ocak 2010 Pazar

Brad Pitt vs Brad Pitt




Brad Pitt denen abimiz fiziksel durum olarak kadın erkek genç yaşlı 7 den 70 e hepimizin beğenisini kazanmış en güzel bir insan evladıdır. Ama bu durum o kadar göz önünde olunca adamın oyunculuğu da haliyle ikinci planda konuşuluyor. "Hepimiz onun gibi olmak isterken adam belki sırf bu yüzden kendi tipinden şikayetçi..." diye saçma sapan önermeler atardım ortaya ama ağzıma tekme yerim diye korkuyorum. Neyse benim asıl diyeceğim şu : Adam büyük oyuncu ve şöyle bir düşününce epey üst düzey filmlerde de bulunmuş. Bu aralar 5 lilerden gittiğim için, alın size "zannımca" en iyi 5 Brad Pitt filmi :

  • Snatch
  • Babel
  • Inglourious Basterds
  • Seven
ve tabi ki
  • Fight Club
"İsterseniz siz de kendi listenizi yapabilirsiniz. imdb.com la Brad Pitt in hem hayat hikayesine ulaşabilir hem de filmografisini öğrenebilirsiniz. Hemen tıklayın!! imdb.com sinema ondan sorulur"

Dip not: Fotoğraf " blog iyice erkek ortamı olmasın , yanlışlıkla gelen kızlar biraz daha sitede takılsın, ba(ğ)yan okuyucularımızın da gözleri bayram etsin, gönülleri şen olsun diye" konulmuştur.Yanlış anlaşılmamasına...

Çok dip not: Bir de yeni yıl geldi bu arada. Bazıların(m)ız farkedememiş olabilir diye uyarayım dedim. 2010 olunca da 10 yıl ın bilmemneleri listeleri gırla döndü etrafta. Biz tabi bi farkımız olsun, klişeye kapılmayalım diye girmedik. Şaka lan fırsat bulsam ben girerdim valla. Dibine kadar da yapardım .Son 10 yılın en iyi 10 ismail yk şarkısı dahil. (yurtseven kardeşler olarak yaptıkları hariç tutularak)

3 yorum:

AFO dedi ki...

Odaya girer girmez bilgisayarında görmüş olduğum ve bana kısa süren bir şok yaşattıran fotonun da sırrı çözülmüş oldu böylece. Rahatladım desem yeridir. Ben de "Neden Angelina Jolie fotoları yerine Brad Pitt fotolarına bakıyor bu adam?" diye düşünüyordum için için. :))

Adsız dedi ki...

"truva" ve "vampirle görüşme" de girebilir. Aslında zor. Hangisini çıkaracaksın şimdi :D Yok yok girer. babil'i çıkartırdım ben... U.K.

Adsız dedi ki...

nedir bu 5 sevdası..6iyidir deyip vampirle görüşmeyi de eklerim