30 Ağustos 2010 Pazartesi

Moraller Gayet İyi!


Coştum artık bir kere beni durduramazsınız! Yok lan şaka şaka okullar başlayınca durulurum.Hatta hiç yazmam merak etmeyin.( İç ses: -Savcı zaten okuyan yok sen kime dert anlatıyon , Ben : -Sıs lan! )

Sonuç olarak bugün Rusya'yı da yendik.Açıkçası maçtan önce bende bir korku vardı. Rusya'nın sert savunması bizi yıldıracak ve geleceğe yönelik ümitlerimizi de baltalayacak diyordum. Tam tersi oldu, bizim savunmamız karşısında Rusların kötü hücum gücü iyice bocaladı ve skor üstünlüğünü aldık. Fakat bu sefer de paranoyak bünyemi başka bir korku saldı : Polonya 2009!

Hatırlarsanız orada da grup maçlarında süper maçlar çıkarmış hatta turnuvada daha sonra şampiyon olacak olan İspanya'yı ve onun finaldeki rakibi Sırbistan'ı yenmiştik. Fakat ikinci turda en pis, en kötü ,en sevmediğim takımla eşleşmiştik. Bize en ters gelen sistemi, iyi ve uzun guardlarıyla Yunanistan'a kılpayı boyun eğmiş ve turnuvaya veda etmiştik.Şimdi rakip yine Yunanistan.

Bizim bu gruptan lider çıkmamız gerçekten çok önemli. Çünkü lider çıkarsak çok büyük bir ihtimalle bir sonraki turda Kanada-Yeni Zellanda- Lübnan üçlüsünden biriyle karşılaşacağız ve Çeyrekte ABD ya da Arjantin den de kaçmış olacağız. Öte yandan liderliği kaçırır 4., 3. hatta 2. bile olsak bir sonraki turda İspanya-Fransa-Litvanya üçlüsünden biri gelecek ve bir erken veda çok muhtemel görünüyor. Hasbelkader bir şekilde bu turu geçsek bile çeyrekte ABD nin kucağına düşeceğiz. Yani anlayacağınız bir sonraki Yunanistan maçı bizim için en az final maçı kadar önemli çünkü bütün turnuva geleceğimizi belirleyecek. Bakalım bu sefer şeytanın bacağını kırabilecek miyiz? Seyirci desteği basketbolda inanılmaz etkili bir faktör. Ben Milli takımı hiç olmadığı kadar şanslı görüyorum Yunanistan karşısında. (bkz. Murat Kosova: Tsakalidis'i denize döktü! :P)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Yunanistan, Çin maçında bile zorlandı. Neden olmasın? u.k.

sukullaci dedi ki...

savcı tutmaz olum.

Spicoli dedi ki...

Tutmadı lan hakkaten şu savcı.