15 Ağustos 2009 Cumartesi

Merak Ne Güzel Şey, Güzel Şey Merak


Sevgili takipçilerimizin zihinlerinde "Bu adamlara ne oldu?, Öldüler mi kaldılar mı? , Toplu halde intihara mı kalkıştılar? ya da Yedikleri bir şey mi dokundu? da ondan mı yazmıyorlar?" şeklinde soru işaretleri belirmiş olabilir. Öncelikle şunu belirteyim ki şükürler olsun TURP gibiyiz.

Bazılarımız mecazi anlamda TURP a benzerken bazılarımız ise fiziki olarak da o malum sebzeye doğru dönüşmekteler. Çünkü o bazıları FOÇA dalar. Evet sevgili Spicoli ve Svetlin Foça'da. İlk duyumlara göre çadırları uçma tehlikesi geçiriyormuş. (Hoş, içinde Spicoli gibi bir şahsı barındıran bir çadırın böyle bir tehlike atlatması düşündürücü ya , neyse) İzlenimlerini geldiklerinde daha iyi ve kapsamlı anlatırlar herhalde,ben şimdi büyüyü bozmiym. (Büyü mü!?)

Sedürt ise bir yazı yazdı ve ortadan yokoldu. En son Kütahya'nın önde gelen şahıslarından biriyle bir barda görülmüş ve ondan beri haber yok. Acaba görüştüğü kişiye karşı bir yanlışı oldu da , bu yüzden alı mı koyuldu(umarım doğru bir kullanımdır) diye endişelenmiyor değilim hani.

Gelelim bana. Ben Stajdayım. Evet yanlış duymadınız. Tam 20 İŞ Günü boyunca -elleri toprak kokan, gözleri Anadolu bakan işçiler - işçilerimizin yanında bir fabrikada stajdayım. Çok ağır çalışma koşulları çok şükür ki bana vurmuyor. Çünkü bir stajyer olarak tek görevim: Oturmak. Önce sabah gidip öğle arasını bekliyorum. Öğle arasından sonra da akşam çıkışını bekliyorum. Bu süreç boyunca sürekli,aralıksız,mütemadiyen çalışan işçiler de bana karşı ne kadar içten ve samimi olmaya çalışsalar da içten içe benim böyle MAL gibi ortalarda gezinmemden kıllanmıyor değiller.Staj ile ilgili izlenimlerimi kapsamlı olarak aktaracağım inşallah. Bu yazıdaki amacım ise sağ olduğumuzu bildirmekti MERAK eden takipçilerimize. ( Ulan niye merak etmiyonuz ya. İnsan bir sorar, öldünüz mü kaldınız mı diye? ) Saygılar...

3 yorum:

Mavi dedi ki...

o iğrenç reklamı hatırlatan başlığın için seni kınıyorum.

Mavi dedi ki...

bi de seni vududa gören benim sedürt, görünce çok şaşırdığımı da belirtmek isterim. Hemen de kspla dedikodunu yaptım ve ciddi ciddi acaba ne konuştular diye merak ettim. (galiba bu yaz tatili bana hiç yaramadı :(

sedürt dedi ki...

vodoo'daki bu buluşma basına yansımış, kulislerde konuşulmuş gördüğüm kadarıyla. bu buluşmanın perde arkası, konuşulanlar, son dedikodular pek yakında sizlerle sayın ksp ve sayın mavi. görüşelim lan bi ara.