20 Ağustos 2009 Perşembe

Tehlikenin Farkında Mısınız?

Dest-i İzdivac bugüne kadar hayatımda çok kişiyi esir aldı, kendine bağladı ve benden uzaklaştırdı. Babaannem, dedem, annem ve hatta zaman zaman babam. Kış akşamlarında erken yenilen yemek sonrası sıcak çayla birlikte en çok izlenilen program oldu mutlu yuvamızda. O zamandan beri kızgındım bu programa ama son darbeyi çok ağır vurdu Esra Erol. Bunu yapmayacaktın. Bu programın hayatımdan çaldığı son insan ne yazık ki sıkıcı yaz tatillerindeki yoldaşım Spicoli oldu. Evet. Uzun süren bu sessizliğinin sebebini Foça dönüşü otobüs yolculuğunda fark ettim. Nilüfer Turizm'in mis gibi koltuklarındaki televizyonlarında tüm programı nefessiz izledi. Şaşkınlık içindeki bana ise, dönüp; "napıyım abi çok fena sarıyor" deyip geçti.

Evet bugüne kadar hayatımızdan genelde yaşlı kesim olmak üzere çok insanı çaldın Esra Erol ama gençlere gücün yetmeyecek. Bu ülkenin aydınlık geleceğine ulaşamayacaksın. Pırıl pırıl bir genç eriyip gitmeyecek gözlerimizin önünde.

Aylardır ortalıkta gözükmeyen Spicoli arkadaşımızın sebebi ne dersler ne başka bişey arkadaşlar. Sadece bu program. Gereken her şeyi yapıp gençlerimiz kurtaralım, buna Spicoli ile başlayalım.

1 yorum:

onat dedi ki...

yakışmadı göktuğ . çok fena sarıyo hoh iyimiş bu.