16 Haziran 2009 Salı

Şampiyon

Sıkıntılarla dolu sezon şampiyonlukla noktalandı. İstanbul'da 50 kişilik bir Lakers topluluğu ile yeri göğü inleterek kazandık üstelik. Görebildiğim şampiyonlukların içinde en kıymetlisiydi şimdiye kadar. Fazla lafı uzatmak istemiyorum, sadece keyfini çıkarmak gerek zira. Tüm Lakers'lıları kutluyorum burdan. Hepimize kutlu olsun, şimdi sıra three-peat'lerde.


Bu da Lakers'lı duruşudur, Mehmet Topuz'a gelsin. Yürü be Mbenga. Seviyoruz.

5 yorum:

Orange dedi ki...

hahahah anadolu çocuu mbenga

sedürt dedi ki...

lakers bi boy büyük geldi orlandoya. harcadılar.

feri dedi ki...

@orlando
oynattığın guard ikilisinden biri sezonun 2.yarısını sakat geçirmiş bunu bilerek uzun süre sonra ilk kez sanki hazırlık maçıymış gibi finallerde oynatıyosun.diğer guard ına yani takımını yönetmesi,gerektiğinde sakinleştirmesi,zor anlarda takıma yön vermesi gereken adama ise maç boyunca sakin olmasını,doğru ve basit oynaması gerektiğini tembihliyosun(bkz.ironi)hidayet seri boyunca zor zamanlarda topu getirip oyun da kurup yerli jordan lığa soyunmasa ne olurdu acaba?bu haliyle seri 4-1.svg buraya kadar takımı getirmiş olabilir ancak yaptığı lakers ı cleveland belasından kurtarıp,anthony johnson ı da finallerde oturtarak(sebebi ne olursa olsun)lakers karşısına birkaç oyuncusu dışında finallerde ne yapacağını bilmeyen çocuk sürüsünü koyarak,gönlünce şampiyon olmasını sağlamaktır .
son sözüm garnett e.'biliyorum olum iyice yaşlandınız hepiniz ama bi düzel de giderayak adam gibi final izlettirin bize bu ne anasını satim.birisi topu oyuna sokamaz elenir,birisi son 1 dakikasına 5 sayı önde girdiği maçı verir.mvp seçilen kara mamba arka arkaya basketler gönderince diş gösterir,hırlar.(mj 97 finallerinde grip olduğu halde delta center da utah karşısına çıkıp,seri 2-2 iken giden maçı getirdiğinde bile böyle garip,tahrik edici bir yüz ifadesine başvurmamış sakince soyunma odasına yolunu tutarak ve kendisine yöneltilen tebrikleri kabul etmiştir.ki bence bir oyuncunun zıvanadan çıkması için daha yerinde ve unutulmaz bir performans zor görülür.izle bunları kobe)işin özü bir anti lakers lı olarak oyundan soğuyorum olum nerdesin delirmesine kurban olduğum!?'
bu kadar saydırdıktan sonra tebrik etmemek olmaz sonuçta şampiyon şampiyondur.tebrikler la lakers ve güruhu.yeni bir doğu yükselişine kadar keyfini çıkarın kupanın svetlin.yalnız three-peat e gelince.o dönemdeki kadroyla bugünkü arasında dağlar var.bence anı yaşamaya bakın.

Spicoli dedi ki...

Three peat falan abartma babacım. Bir soda alayım istersen. Feri'nin de dediği gibi anı yaşayın.

Tebrikler.

ksp dedi ki...

Memphis olmasa acaba halınız nice olurdu be Sweety. ha tabi Bi de sizde bu gezegenden olmayan bir adam da var sonuçta.Ayıp ediyor resmen rakibe.