7 Kasım 2009 Cumartesi

Sedürt'le Diziden Diziye Koşuyoruz - 1


Ya çok canım sıkılıyordu ya da hiç param yoktu. Ben de deli gibi televizyon izlemeye başladım. Aslında itiraf etmek istediğim bir şey var, sadece yol yapıyorum canım sıkılıyordu falan diye. Ama artık bunlar konuşulsun: "son günlerde deli gibi Gossip Girl izliyorum".

Şimdi bu dizi cnbc-e'de bi de e2' de yayınlanıyor(uu evet dostlarım digiturkum var). İkisi farklı sezonları yayınlıyorlar anladığım kadarıyla. Çünkü çok alakasız şeyler oluyor izlediğim bölümlerde.

Biraz diziden bahsedeyim bilmeyenler için. Şimdi böyle acaip zengin ailelerin çocukları var. Bunlar lisede okuyorlar güya. Az önce açtım bizim lise fotoğraflarına baktım bir de televizyona baktım. Üzülüyor insan dostlarım, çok üzülüyor. Geçip giden günlere üzülüyor. Her neyse dedim ya acaip zengin bunlar o parti senin bu balo benim geziyorlar. 4-5 tane esas kız 4-5 tane de esas oğlan var. Şimdi dizinin farklı sezonlarını aynı anda izlediğim için olay örgüsüne tam hakim değilim ama şunu söyleyebilirim ki; çok seksler dönüyor dostlarım. Bu kızlar ve erkekler sevişiyorlar aralarında. Hep eş değiştiriyorlar. Her parti çıkışında yeni yeni seksler var mesela. Parti sırasında da oluyor bazen. Lise demiş miydim size?

Dizide güzel kızlardan birisi Yale üniversitesine gidiyormuş yeni sezonda, öyle bir istihbarat aldım. Olm nasıl bir sınav sistemi var orda? Bu kadar partinin, balonun, sevişmenin üstüne öyle hadi ben gidiyorum deyip Yale'de öğrenci olunabiliyor mu? Bir kere ders çalıştığını görmedim bu kızın ben kaç bölüm izledim. Şununla oynaşayım, öbürüne tokmaklattırayım diye geziyor onca bölüm. Amerika'daki sistemi bilen varsa beni aydınlatsın.

Bu esas kızlarla esas oğlanların anne babaları da farklı farklı zaman dizilerinde aralarında sevişiyorlar. Eş değiştirmeler orda da mevcut ama çocukları kadar çok değil. Libido daha düşük seviyelerde orda.

Evet ilk dizi incelememizin sonuna geldik. Dizi güzel. Güzel kızlar var, yakışıklı gibi oğlanlar var falan. Çok para var lan bi de. Kızlardan birinin evinde bir avize vardı mesela 2 sene para biriktirsem alamam muhtemelen. Avize lan sadece. Neyse dostlarım florasan lambanın icadından dolayı bir kez daha mutlu oluyor ve size bu diziyi coşkuyla tavsiye etmiyorum. Biraz tavsiye ediyorum ama az böyle.

7 yorum:

sukullaci dedi ki...

küsküsüz bel suyusuz bi gün geçmiyor hakkatten dizide

ksp dedi ki...

Olur öyle..

Adsız dedi ki...

1.benim digiturküm yok ama bende izleyebiliyorum hiç boşuna hava atma!
2.Yale'e gidicek olan kız çok popüler olduğu ve okulun reklamını yapabiliceği için oraya girebilio yoksa yale profesorlerinin önünde kankisinin onun küçük düşürmesiyle bu imkansız olurdu.ee şey sanırım sen o bölümü izlememişsin.
3.bunu da yazardım ama bu akşamlık bu kadar yeter heralde.

sedürt dedi ki...

aaa adsız

Adsız dedi ki...

şiddetle izlenmesi gerektiğini düşündüğüm,içinde nate gibi afetlerin bulunduğu ancak "yakışıklı gibi oğlanlar var" benzeri söylemlerle bi takım çekememezliklerin kurbanı olan dizim(!)hakkında yapılmış yersiz yorumları düzeltmeye çalıştım sadece sed

sedürt dedi ki...

ya ne diyeydim, erik gibi adamlar var kütür kütür mü diyeydim? homofobik bir insanım ben. hemcinslerimden hazetmem.özellikle yakışıklı olanlardan.

Unknown dedi ki...

yaleye iyi sevişenleri alıyolarmış abi öyle bi duyum aldım :)))