12 Aralık 2009 Cumartesi

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

2008 konser sezonu baya sağlamdı. İsteyip de katılamadığım baya konser olsa da gidebilenler için paranın yetiştirilemediği bir sezondu. Metallica, Judas Priest, Mark Knopfler, Dream Theater, Leonard Cohen ilk aklıma gelenler. Metallica'ya bilet alıp da konser gününe sınav denk gelince gidememiştim. Hala içimde bir yaradır bu konser.

2010 sezonu da 2008'den aşağı kalacak gibi değil daha şimdiden. Sonisphere Festival 2010 kapsamında üklemizde ilk kez gerçekleşecek festival kapsamında kesin olan Metallica'ya büyük ölçüde anlaşılan Slayer, Rammstein, Mastodon, Machine Head, Anthrax'ın katılması bekleniyor. Bunlar sadece bu festival için ismi geçen gruplar.

Bunların dışında geçen haftalarda açıklanan U2 konseri var Eylül'de, bir de Eric Clapton açıklandı 13 Haziran için. Fakat esas bomba bence şu an söylenti olarak adı geçen Iron Maiden ve AC DC'nin gelmesi olur. Iron Maiden gelsin başka bişey istemiyorum ben. Metallica, Maiden bi de Rammstein yeter artar bile ama para olursa AC DC de kaçmaz hani, kızla gidilir.


6 yorum:

Sheed dedi ki...

babacım yukarıda yazdıklarının çoğu 2008'de gedli.. niye insanların zaman algılarını allak bullak ediyorsun, "zaman ne çabuk geçiyor, yaşlandık mı ne" triplerine sokuyorsun?

sukullaci dedi ki...

para biriktirmeye başlamak lazım şimdiden. hepsi aynı zamanda geliyor ya. insan yavaş yavaş sırayla gelir bizde gider dinleriz rahat rahat.

Svetlin dedi ki...

cem,

2009'la 2010'u karşılaştırıyoruz baba o sebepten dolayı. hem 2008'de olmayıp 2009'da olan bi metallica var ki, önemli bi faktör yani.

Svetlin dedi ki...

ulan bi yıl ileri almışım tarihi kendi kendime 2008'deymiş tüm o konserleri.

sorry guys.

Sheed dedi ki...

öğlüm, 2009 yazını silip atmışsın kafadan, onlar 2008 yazıydı cohen hariç..

neyse derstendir.. higgins'ten sevgiler.. itiraf et, 8-8'de heyecanlandın :(

edit: aha çok hızlısın, ben de hiç samimi değilim lan, msn'den onaylatıp.... cık cık..

Spicoli dedi ki...

ACDC mi. Ne kızlası lan. Çocuğu kesip gidilir. Tek başına gidilir. Yalnız ve ayı gidilir.