1 Haziran 2009 Pazartesi

The X-Effect

Mtv'de yeni bi program başlamış The X-Effect diye. Geçen arkadaşım söyledi, anlatınca garip olduğunu anlamıştım ama dün zaplarken denk gelip izleyince iyice fark ettim. Garipler ötesi bi programmış. Hani Cıngılbört'ü bilenleriniz vardır, hah işte tam öyle abilere ve ablalara göre. Hani bizim Acun da abi bu program tuttu biz de yapalım aynısını deyip alıp getirse ilk programda ağızlar burunlar dağılır, silahlar patlar. En medeni insanımız, en Cıngılbört'ümüz bile dayanamaz harcar yani herkesi.

Program nasıl bişey mi? (Programın başına kaçırdım ama sanırsam şöyle oluyor, yanlışım varsa düzeltin) 2 çift sevgili birlikte tatile gidiyorlar bir otele hafta sonu için. Fakat bu çiftlerden bir kız ve bir erkek eski sevgili. Daha sonra bu eski sevgililer bi çeşit dalavere ile aynı odada kalıyorlar macburiyettenmiş gibi sanki. Otel yönetimi falan bişeyler yapıyor oraları kaçırdım dediğim gibi, ama asıl nokta burası değil. Bi şekilde eski sevgililer aynı odada kalmaya zorlanıyor yani, oda da balayı süiti hani şimdi boru değil. Bunların o anki sevgilileri de bi odada birlikte bunların yaptıklarını seyrediyor. Odanın her yerinde gizli kameralar, ses dinleme cihazları falan var ama eski sevgililerin bundan haberi yok. Odanın her yerine de bunların eski anılarını hatırlatan eşyalar yerleştirilmiş. Doğruluk mu cesaret bile oynuyolar derken tabi eski günler devreye girince yeni sevgililerin pek de izlemek istemeyeceği şeyler çıkıyor ortaya. 

Eski günlerin hatrına sevişenler mi dersin, soluk soluğa kalanlar mı dersin. Kısacası eski günler baya bi yad ediliyor yani. O sırada da yeni sevgililer izlenibelecek kısımları izliyor, izlenilemeyecek kısımların da sadece seslerini duyabiliyorlar. Nefret kusuyorlar sevgililerine. Sürtükler, orospular, hainler havada uçuşuyor. Bu ilişki bitti, bu yaptığı çok saygısızca falan diye veriyorlar gazı birbirlerine. Programın sonunda işi pişiren eski sevgililere 2 gün boyunca yaşadıklarının yeni sevgilileri tarafından tüm ayrıntılarıyla takip edildiği bildiriliyor. Sonra bu kaçamakçı eski sevgililer yeni sevgilileriyle buluşuyorlar işte. Yeni sevgililer o hain dedikleri sevgililerini karşılarken bir Cıngılbört gibi sarılıyor, gülümsüyor falan bir sürü iş. Yabancılık zor tabi. Sonra da yaptıklarının iğrenç, saygısızca olduğunu falan filan anlatıp iki tane taş veriyor eline sevgilisinin. Beni seçiyosan bunu, eski sevgilini seçiyosan şunu tutacaksın elinde diye. Medeniyete bak anasını satıyım. Hala seçme hakkı var yani helal olsun. Aynı olayı diğer çift de yapıyor falan, bazen eski sevgililer yeniden barışıyor diğerleri yoluna devam ediyor. Bazen de eski sevgililerden biri geri dönmek istiyor fakat diğeri aynısını yapmayınca eldekinden de olmuş oluyor. 

Şimdi sonuca geliyorum arkadaşlar. Soruyorum size şöyle bi yarışma memleketimiz de olsa ve eski sevgilileri balayı süitinde sevişirken dinlemek zorunda kalsa yurdum insanı, kadın erkek fark etmez, ne yapar? Seçme hakkını mı verir sevgilisine yoksa  susup, avukatını isteme hakkını mı kullanır?

Ben olsam ikisinin de ağzını burnunu dağıtırım, sonra da gidip böyle program mı yapılır lan diye yapımcıların da ağzını burnunu dağıtırım. Sonrasında neler olur bilmem ama iyi şeyler olmaz. Medeniyet medeniyet de bi yere kadar yani  dimi? Cıngılbört müyüz biz?

9 yorum:

ksp dedi ki...

Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar tren yapmış resmen...

Sheed dedi ki...

sürtük, orospu tamam da "hain" ağır olmuş..

bursaspor ve united seni çok sarsmış müdürüm, orlando'nun kazandığı bi finali düşünmek bile istemiyorum..

yurdum insanı dedi ki...

"Soruyorum size şöyle bi yarışma memleketimizde olsa ve eski sevgilileri balayı süitinde sevişirken dinlemek zorunda kalsa yurdum insanı, kadın erkek fark etmez, ne yapar?"

valla ben de aynı senin yolu izler üzerine de 1-2 tur cila çekerdim. sonra flash tv'de uygun bi programda hesaplaşmaya kadar giderdi iş heralde :)

ksp dedi ki...

@yurdum insanı

Sorun flash tv değil, gerekirse ona da çıkarız fakat o tip programlarda neler yaşandığını "canlandırma" adı altında çok da kötü bir oyunculukla tekrar yaşatmaya çalışıyorlar ya ,beni benden eden o olurdu herhalde.Eğer adamları o otel odasında vurmadıysam bile, o programda kesin gerçekleşirdi bu olay , hatta yanına sunucuyu falan da katarak...

sedürt dedi ki...

yazıyı okurken bile sinir bastı. yabancılık çok acaip hakketen, domuz etinden midir nedir anlamadım arkadaş. eski sevgilinin adı geçtiği ortamda tüyleri diken diken olan bir milletin evlatlarına bu kadarı fazla. değişen dünyaya, modern toplum düzenine sokuyum.

Spicoli dedi ki...

Yüksek müsadenizle şunu söylemek isterim. Sikene değil siktirene bakmak lazım. Niye katılıyosun da bile bile düdükletiyosun lan sevgilini.

ps: Berkaycım hoş geldin canım. Reklamını izledik hepimiz, çok beğendik.

Svetlin dedi ki...

olm adam inanmış güvenmiş göndermiş yarışmaya, cümle alem görsün nasıl sadık sevgilim var diye. ama gel gör ki değilmiş işte.

Unknown dedi ki...

seçme hakkımı kullanırım.kız beni seçerse o zaman bi posta daha kayar yollarımı ayırır intikamımı böylece almış olurum..
bi tane bile düzgün insan çıkmadımı lan svetlin?

feri dedi ki...

bi ara kanal 1 de 'aldatanlar'isminde bu formata yakın bir program yayınlamıştı sanırsam.hatta bu programdan gaza gelerek bunun bi de yerli versiyonu yapılmıştı ancak fazla sürmedi.
programın amerika da yayınlanan orjinalinde sevgilisini aldatırken yakalanan bir erkek,yakalandığını anlayıp kameraları görünce 'şimdi y.rraklara yan bastık' bakışını atar atmaz akabinde sevgilisine aynen şunu demişti'o gördüğün kişi ben değilim benim daha önce hiç görmediğin bir ikiz kardeşim'bu cevaba gel de götünle gülme.nese bunun üzerine kız 'yok artık ebesinin amı ali sami'niteliğinde bi tepki koyunca bizim eleman da yelkenleri suya indirip'haklısın bebeğim,üzgünüm,ancak seni istiyorum hadi bu yaşadıklarımızı ve tarihin gördüğü en büyük sıçışlardan birini kameralar önünde gerçekleştirdiğimi unutalım'babında bi şeyler gevelemişti.ve yamulmuyorsam bu esas kızdan beklediğini bulamayınca sonunda gidip aldatma olayını gerçekleştirdiği dişi ye yavşamıştı bari bunu kaçırmayalım diye tabi kameralar kayıtta.
yok artık lebron james bu kadarı da olmaz demeyin cingılbörtlük bu adama feleğini şaşırtır bunu yaparken de rahatlığından bir gıdım ödün vermez.