27 Nisan 2009 Pazartesi

NBA Playoffs 2009

Nba de playoff lar başladı ve ikinci tura adını yazdıran ilk takım da Cleveland oldu.Süpürdüler Detroit'i.Sevgili dostum Svetlin şimdiden tırsmaya başladı mı acaba final serisi için ya da "oraya kadar daha çok var Leibram ın bu gitmeleri gitme değil" mi diyor? Bir diğer kadim dostum Spicoli'ye de "Spurs kümeye" diyerekten saygılarımı ve sevgilerimi sunarım. An itibariyle iyi öteliyoruz. İnşallah bi terslik çıkmaz.

7 yorum:

Sir Douglas McGiven dedi ki...

ne yazık ki spurs elenecek gibi gözüküyor. parker ve duncan'ın çabası, ekstra destek gelmeyince çok da işe yarayamadı. bir takımda bir oyuncu 43, diğeri 25 sayı atarken en iyi 3. skorer 7 sayıda kalıyorsa fazla da bir şey beklemeye gerek yok.

dengeler değişiyor, yeni takımlar geliyor. cleveland seyir olarak zevk veren bir takım. yürü be lebraaaam. spurs şampiyon olamıyorsa sivas olsun.

Svetlin dedi ki...

lebron ve ekibinden çok korkmuyorum ben. sezon öncesi iki maçta da rahat kazanmıştık, lebraam da hiç etkili olamamıştı. o zamana kadar iyice form bulup kupayı ait olduğu yere getiricez inşallah.

spurs'e ise hiç bişey demiyorum. saygı duyduğum bir takım ve duncan'ı severim ama şu an gülüncek bir haldeler hakkaten.

feri dedi ki...

kg in sakatlık haberinin ardından bizi cleveland-LA finalinin beklediğini anlamak için müneccin olmaya gerek yok herhal.bu iki takımı da zorlayacaklar var ama o kadar.
şimdi cleveland mı LA mi diye soracak olursak cevabı vermek biraz güç.zaten sene içindeki eşleşmelerini de izleyemediğim için ne yorum yapsam 'eşek osurur, yel götürür'den öteye geçeceğini sanmam.ancak şu da bir gerçek ki saha avantajı cleveland da,görüldüğü kadarıyla ilgauskas ın sene içindeki sakatlık olayını da aşmasıyla takımda tam anlamıyla taşlar yerine oturmuş görünen o(ya da detroit çerez gibi geldi bilemicem).yani olası bir eşleşmede LA karşısında daha iyi bir takım bulucak.ki ben lakers ın batıda daha fazla yıpranacağı kanaatindeyim.cavaliers i en fazla zorlaması beklenen orlando nun phily yi geçip geçemeyeceği meçhul.kazandıkları maçlar ı bile rahatça kazanamıyorlar ki bilindiği üzere son maçı hido son saniyede kurtardı.
@svetlin
son olarak yavrum 'lebraam'dan korkmadığını belirtmişin.tamam ben de bu arkadaşın seveni değilim ancak iş korkmaya gelince olay değişir.soruyorum bu adamdan korkmayacaksın da kimden korkucaksın a ismail im?sadece oynamayı değil oynatmayı da çok iyi kotarmaya başladı ve bu özelliğine cevap verecek bir takım da mevcut şu an elinde öncekinin aksine(eric snow lardan mo williams lara!).hayır her şey bi yana yarı sahayı 5-6 adımda kat eden bir adem evladından bahsediyoruz.sanırsın karşı pota altında megan fox bekliyor.yakında david stern lebron yüzünden pota yüksekliği ve saha ölçülerini değiştirmeye karar verirse şaşırmayın dostlar.adam orta okullu çocuklarla tek pota oynayıp taşşağını geçen piç liseli edasında.özetle lakers güçlü,her mevkisi sağlam bir takım ama karşı tarafta da azımsanmayacak bir takım var.(her ne kadar her fotoğraf çektirdiklerinde '.mına koduklarıma bak sanki mezun olmadan önce okulda son demlerini yaşayan liseliler gibi grupçenek foto ya doymuyo camışlar!'desek te)bi de lebron faktörünü katarsak bünyesinde bolca 'where amazing happens'barındıracak bir final izleyeceğiz gibi.

Spicoli dedi ki...

Olm benim planım belli, heyecana gerek yok. Şu dünyada Spursün gördüğü tüm şampiyonluklara şahit oldum. Şimdi takım biraz düşer, bu normal. Amiral yaşlanınca Timotiyi hediye ettiği gibi yani bir süpriz paketi hazırlamazsa Stern düşücez yavai yavaş oralardan. Ama 15 sene sonra takım yeniden contender olduğunda ortaya çıkıp 'Ben 25 yıl önceki ilk şampiyonluğu görmüş adamım lan, siz hala ne anlatıonuz' deyip Jaren Jackson'ın 3lükleri, Sean Elliot'ın stop jump shotları falan övücem biraz.

Plan program belli yani.

Travis dedi ki...

Lakers da geldi.. benden de Spicoliye selam olsun :)

ksp dedi ki...

Hadi geçmiş olsun spicoli. Timothy 'nin sonu mu artık!? onca yıl domine ettikten sonra her güzel şey gibi o da mı bitti. Neyse ben de çok konuşmayayım Denver sağlam geliyor çünkü ...

Spicoli dedi ki...

Biz büyük bi zamiayız, bu günleri de atlatırız.