6 Mart 2009 Cuma

Eric 'The Big Boned' Cartman

"Screw you guys, I'm goin' home"

Son zamanlarda can sıkıntısından dolayı Western fimlerine ve South Park'a sarmış durumdayım. Özellikle South Park 20'şer dakikalık bölümlerle çerez gibi çok güzel gidiyor. Lafı tabi ki de Eric Cartman'a getireceğim. O ses, o tatlı küfürler falan acayip de benim bittiğim olay yukarıdaki harekettir her bölümde. Özellikle de sesini inceltip bunu söylemesi inanılmaz. Bir de annesinden birşey isterken tatlı gözükmek için sesini değiştirmesi var ki tarif edemiyorum işte onu. Seslendiren her kimse Allah uzun ömürler versin.

5 yorum:

Spicoli dedi ki...

Bunu seslendiren adamla arkadas falan olduunu düsünsene lan, cok bomba. Amina koyim bi de benim arkadaslara bak. Yazi koyun anca.

Adsız dedi ki...

o ses trey parker a ait(kurucu ikilinin esas oğlanı).ama tabi ki bizim duyduğumuz cartman sesi olabilmesi için üzerinde hatrı sayılır oynama yapılıyo yoksa herhangi bi insan evladından böle ses çıkmaz dostlar.yani böle biri varmış gibi düşünerek arkadaşlarımızı beğenmemezlik yapmayalım(@spicoli).ha trey parker la arkadaş olma fikrine bakışım da pek sıcak değil zira bu eleman kankası matt stone la birlikte ilk sezonlardaki bölüm öncesi görüntülerinde oldukça 'sakat tip' izlenimi bıraktılar bende.stüdyodaki bir domuza,domuz pastırması yedirmeleri gibi.
diyeceğim o ki allah muhafaza hiç bulaşmaya gelmez.zaten 'scott tennerman must die'gibi bir bölüm yazabilecek ruh haline sahip bi adamı görünce tereddütsüz,arkana bakamadan koşucan arkadaş.cartman dan bi şarkıyla bitirmeden olmaz:
''i hate you guys.you guys are assholes.specially kenny.i hate him the most.come'n booooys you know the wooords!'

Sheed dedi ki...

ahahahah spicoli..

bi daha ahahahah, bu sefer feri.. "i made you eat your paaarents nyaaa haha haaa ha"

weak

Adsız dedi ki...

"Two Days Before the Day After Tomorrow" adinda malum filmle dalga gectikleri bir bolum var.

O bolumde Stan selden muzdarip insanlara yardim edebileceklerini soyluyor. Bunun uzerine Kyle soruyor "How?". Ardindan Cartman soruyor "Why?".

Cartman deyince aklima ilk bu sahne geliyor :)

Adsız dedi ki...

south park'a bayılıyorum süperler ya. eric ise favorim.