18 Mart 2009 Çarşamba

FaceTube

Facebook'un yeni hali hakkında çok tepkiliyim sayın okuyucular. Değişmiş de ne demeye değişmiş bilemedim. Sürekli bi video paylaşımlar, gülmekten yarılacaksınız, çooooook acayip etiketli videolar dolanıp duruyor etrafta.

Geçen sefer değiştiğinde de başta alışamamıştım hatta bi ara bu gruba girin bütün arkadaşlarınıza davetiye gönderin bişeyler yapın facebook eski haline dönecek tadındaki gruplara bile girmeyi düşündüm ama alışır gibi olunca vazgeçtim. Fakat bu sefer öyle böyle değil. Alışılacak bir hali yok sayfanın. Ya o tarz gruplarda şansımı deneyeceğim ya da facebook'la yollarımız burada ayrılacak. Dostum ikimiz için de böylesi en iyisi deyip çekip gidicem resmen. Nedir bu? Video paylaşmak istemiyorum ben, o zaman ne olucak? Çok tepkiliyim. Güzel kızların profiline girip de rileyşınşip statülerine bakamadıktan sonra neyleyim ben facebook'u.

Facebook akıllı olsun akıllı.

5 yorum:

Sheed dedi ki...

"hide X" abi, yapacak başka bi şey yok.. profilindeki o 'X'ler ne kadar fazlaysa, işin o kadar zor tabi.. ama şey olarak bak, bi nevi doğal seleksiyon..

"single" gördün mü yazacaksın hacı, keh keh keh..

Mavi dedi ki...

gerçekten çok kötü olmuş bu facebook un yeni hali. Kimse de beğenmedi zaten.
bu arada başlık çok yaratıcı olmuş, tebrikler.

Svetlin dedi ki...

video olayından sonra bir de testler çıkmış bugün gördüğüm kadarıyla.

ona da değinmek isterdim de ağır konuşabilirim artık. testlerde maganda falan çıkarım sonra, gerek yok.

sedürt dedi ki...

böyle şey görmedim arkadaş. "kalbiniz ne renk" "hangi galatasaraylı futbolcusunuz" "hangi lost karakterisiniz" milyon tane anket dolanıyor ortada, insanlar ne biçim dolduruyor. ülen ev arkadaşım bile kalbiniz ne renk anketini doldurmuş beni derin düşüncelere sevketmedi değil o yüzden. yalnız her şeyi geçtim kim hazırlıyo arkadaş bu anketleri? ulan insanların çok boş vakti var heralde, oturup bunu hazırlamak için uğraşıyo adamlar. bu işte ne kazanıyorlarsa fazlasını vereyim arkadaş yeterki yapmasınlar böyle şeyler

Sheed dedi ki...

son 3 gündür, 35 kişiyle arkadaşlığımı gözden geçirme kararı aldım.. çok fena, çok..

futbolcu olsan hangi takımda oynardın svetlin? ben alman takımında oynardım :sergenyalcin: alman takımı kuvvetli, alman takımı güzel.. yüce tanrım, almanlık ne güzel..

kendime not: rudi dutschke, michael skibbe ve ludger heilos'u severim.. bu üçü..