22 Mayıs 2009 Cuma

Ateş Su Toprak Tahta




Hastası olduğumuz çizgi dizi Avatar The Last Airbender, bilindiği gibi M. Shyamalan tarafından sinemaya aktarılacak. Filmin şu an için 2010 yazında gösterime girmesi planlanıyor ve ilk fotolar da yayınlandı. Yukarıda gördüğünüz 12 yaşındaki Noah Ringer adlı Teksaslı vatandaş Avatar Aang'i canlandıracakmış. Fiziksel açıdan çizgi dizideki karaktere bir hayli benzediği ortada. Günlük hayatında da kafası traşlı gezen küçük aktörümüze  arkadaşları avatara benzerliğinden ötürü zaten çoktan Aang lakabını takmışlar bile. Genç avatar aynı zamanda tekvandoda siyah kuşak sahibiymiş. İlk filmi. Açıkçası bana çok yerinde bir seçim gibi geldi. Tabi oyunculuk konusunda da problem olmadığı sürece.


Ateş Krallığı varisi Prince Zuko'yu ise Slumdog Millionare ile artık tüm dünyanın tanıdığı Dev Patel canlandıracak. O da zaten siyah kuşaklı bir tekvandocuymuş. Noah Ringer için ise ' her ne kadar aramızda yaş farkı olsa da olası bir dövüşte beni yere serer' diyor. Serer tabi, avatar lan adam boru mu. Patel da gayet şık bir seçim gibi duruyor. Her neyse çizgi dizinin severlerinin büyük bir merakla filmi beklediği gerçek. En azından ben öyleyim. Eşek kadar oluşuma bakmadan Avatarı görünce sevindim. Beklemedeyiz. 


Edit: Hint fakirine attık tuttuk madem. Şu son fotoyu da ekleyelim.


4 yorum:

sedürt dedi ki...

açıkcası baya bi şüphelerim vardı bu çekilecek filmle ilgili mamafih kadro hakkaten iyi gibi. güzel bir şeyler çıkacak umarım. heycanlandırmadı şu haber desem yalan olur

voodoo girl dedi ki...

bence bu hint fakiri hiiiç olmamış prens zuko rolüne.

çubuk makarna dedi ki...

bence de olmamış hintli

Spicoli dedi ki...

Hintlinin olayı nasıl 'Uncle' dediğine bakar. Yine aplayarak konuşursa olmaz hakkaten.