23 Mayıs 2009 Cumartesi

Mr. Fourth Quarter

Geçen sezon sezon için ve play-off'larda ilk işaretleri vermişti. Bu yılda sezon içinde birçok defa takımına son çeyrekte maçı getirdi. Play-off'larda yine kaldığı yerden devam ederek kötü oynadığı maçlarda bile maçın kaderini değiştirdi. İlk turda Philadelphia deplasmanıındaki üçlüğüyle maçı getirdi, ikinci turda son şampiyon Celtics'i deplasmanda 7.maçta evlerine erken yolladı. Son olarak da paly-off'un en formda takımı Cleveland'ın, kendi sahasında kral olan Cleveland'ın başına bela oldu. 

İlk maç kötü oynamasına rağmen asistleriyle ve son periyottaki kritik basketleriyle maçı Orlando'ya getirdi. İkinci maçta ise yine son periyotta devreye girdi ve en kritik hücumlarda önce 3'lüğü sonra da game winner olacak şutu gönderdi ama Lebron 1 sn kala gecenin kahramanı ödülünü çaldı Murat Kosova'nın tabiriyle. Fakat 1 sn kala o şutu soktuğunda Amerikan spiker Hido için Michael Jordan of Turkey dedi ya daha ne olsun. Şu an azılı bir Lakers taraftarı olmasam çoktan Hedo fan klübü kurup ardından da Magic taraftarı olurdum. Lakers şampiyon olamayacaksa Hido olsun bari hehe. Robert Horry gitti gideli böyle performansları özlemiştik hani. İyi geldi. 

6 yorum:

feri dedi ki...

hidayet in play-off larda yaptıklarını bi türk olarak ekran başından izlemek en basit tabirle paha biçilecek bir olay değil(evet biraz gaz bi tabir oldu ama nabayım çocuk gibi sevindirdi hedo man bizi).en son memo nun all-star seçildiğinde seyircilere tanıtılırken ağlamamak için kendini zor tuttuğunda bu kadar gururlanmıştım.ki hidayet in yaşattığı bu gurur bi kaç maçlık patlamalar sonucu değil.kendisini, dünyanın en iyilerinden biri olduğunu dünyanın en iyilerine karşı tekrar tekrar ispat etmesindendir bu gurur.
son bir çift sözüm de lebraaaamm a.bu tip ailemizin blogu tadında belli bir seviyenin korunduğu yerlerde küfür etmekten pek haz etmesem de..
bi siktir olup gitsene lebram bi siktir ol git lan.

Sheed dedi ki...

biz olamıyorsak sivasspor olsun aaabi..

Sir Douglas McGiven dedi ki...

hidayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!

Kosova'nın çığlıkları kulaklarımda.

ksp dedi ki...

yazık oldu hedo ya. Hakemler kötü ,kosova apaçi ,lebron hayvan ,seriye devam.

Spicoli dedi ki...

Big Shot Hido.

Bay Ö dedi ki...

lebron'dan inciler;
hedo'ya selam yola devam..