12 Temmuz 2009 Pazar

Ö.S.S


ÖSS açıklanmış! Kazanana kaybedene lafımız yok, hayırlı olsun da, benim anlamadığım nokta şu: "hala ÖSS ye giren var lan." Ulan ben gireli 3 yıl oldu hala nesine giriyonuz bunun. Garip yani. Ben girdikten sonra bile, hala ısrarla ÖSS yapanları da kınıyorum.

Yine de ÖSS ye giren arkadaşlara buradan sesleniyorum. Bu blogtaki herkes bir zamanlar üst düzey "motor" du. Yanlış anlaşılmasın "Tercih Motoru" tabi ki. Bu tercih ve motorluk konusunda özellikle Spicoli çok yardımcı olabilir sizlere. Sonuçta sedürt gibi Kimya Mühendsiliği ile Tıp'ı aynı tercih potasında eritmiş değil.

7 yorum:

Svetlin dedi ki...

ben de olurum lan. cidden isteyenler mail falan atabilir heheh zamanında az uğraşmadık bu motorlarla. kendimiz motor olduk anasını satıyım, o üniversite, bu bölüm gezerken.

Adsız dedi ki...

ben kendimin motoruyum-yücel

Adsız dedi ki...

bu arada bir sene daha giriyorum-yücel

sedürt dedi ki...

kimya mühendisliğini, endüstri mühendisliğini ve tıp fakültesini aynı potada eritmiş olabilirim. ama sor bi neden yaptım?

ünlü bir şairin dediği gibi:
"kendimce sebeplerim vardı"

Spicoli dedi ki...

Evet ksp iyi demiş. Blogu okuyup ÖSSdir tercihtir merakları olana elimden geldiğince yardımcı olurum. Aklına gelen olursa, ihtiyacı olan varsa sakın çekinmesin. Mail adresim yanda. Elimize yapışmaz. İyi kötü de bilgimiz var çoğu yer ve bölüm hakkında.

Adsız dedi ki...

spicoli, pancar motoru gibi adamsın valla.

rüstem

Unknown dedi ki...

olum ben össye gireli 5 sene oldu 2 ayrı üniversite gördüm yardımcı oluncaksa spicoliden daha çok yardımcı olabilirim..olum öss falan yalan bizde bi pato dersi var arkadaş sözlüsünden çıkıtğımda kıçımdaki ter paçamın arasından çıktı