8 Temmuz 2009 Çarşamba

Yazıklar Olsun Ramazan G.


Haber dün düşmüş internetteki haber sitelerine. Arkadaş linki göndermiş sağ olsun ama görünce şok olmanın ne demek olduğunu adam akıllı öğrendim. Bu adam lisede 4 sene boyunca ahlak polisi gibi dolaşmıştı resmen, ensemizde boza pişirmişti. Bahçede bi kızla yalnız dolaş, odasına çağırır fırçalardı, ailelere haber verirdi hemen yalan yanlış anlatıp. Dışardan bakan adam doğruluk dürüstlük, namus timsali sanardı. Buz dağının görünmeyen kısmında neler varmış demek ki.
Hele ki o son senemizde müdür yardımcısı olduğunda canımıza okumuştu. Sınıfta yiyecek yemeyi yasaklamıştı manyak, başkalarının da canı çekerse diye. Sınıfa mont astırmazdı sınıfın simetrisi bozuluyo diye falan filan. Böyle manyak bi adamdı işte.

Şimdi düşününce hala irkiliyorum, garip oluyorum resmen haber aklıma geldikçe. Bu adam 4 sene boyunca dersimize girdi, hocalık yaptı, kimi zaman geldi yatakhanede kaldı nöbetçi öğretmen olarak. Vay anasını arkadaş. Tüylerim ürperiyo yeminle. Şu dakikadan sonra insan içine çıkıp da nasıl biz Kütahya Fen Lisesi mezunuyuz dicez bilmiyorum.

Şu an için sadece kanıtlanmamış bi haber gibi duruyor ama açığa alınması ve savcılığın soruşturma başlatması küçümsenecek şeyler değil tabi. Ama yine de Hüseyin Üzmez gibi fazla hırpalanmadan salıverilecek gibi geliyor bana. Olayı gören polislerin biraz üzerine gidildiği takdirde ifadeleri değişebilir. Bu haberin çıkmasına ne kadar üzlüyosam bi yandan da bu adamın başına gelmesine o kadar seviniyorum inanın ki. Allah'ın sopası dedikleri buymuş demek ki. Hak ettiği cezayı fazlasıyla alır umarım. En azından bu olaydan sonra lavabodan çıkınca fermuarlarını kontrol etmeyi öğrenir. O da bişey.

Not: Fotoğraf da kendisi Pirelli kızı sanaraktan heveslenip okulu arka plana alarak çektirdiği 2007 ngfl takvimleri kataloğundandır.

5 yorum:

sedürt dedi ki...

bu adam bir keresinde sınıfta üstelik ramazan ayı falan da değilken "sınıfta su içmek yasak, kantinde içeceksin" demiş bi adam. bi kere de gömleğimin kenarı dışarıda diye disipline gidiyordum az daha. ama şunu söyleyebilirim ki hiç bir zaman fermuarı açık unutup gezmedim.

bu adamın bu kızla zaten garip olayları vardı biz lisedeyken de. ben "ramçonun ajanı o kız heralde" diye fazla kafa yormamıştım üzerine, nasıl iyi niyetli, naif bi adamsam artık. edindiğim bir takım insider bilgileri de paylaşayım hatta sizlerle.

bu kız akşam etütlerinin hemen hiçbirisine girmiyormuş lisedeyken ve ramçonun odasına gidiyormuş sürekli olarak söylentilere göre. hatta o aralar okulda nöbetçi olan hocalar yoklama defterine falan not almışlar bunu, incelenecekmiş hep onlar soruşturma esnasında. ayrıca arabada basılma olayı 23 haziranda vuku bulmuş, basına yeni yansımış.

bir de tam emin olmamakla beraber bu adamın kendi kızı da bu okulda okuyordu. fakat geçen sene sanırsam okullar açıkken henüz kendi kızı okulunu değiştirmiş okulda dolanan söylentiler yüzünden. bu arabada basılma olayı falan olmazdan önce. ama bunun istihbaratı tam kesin değil, duyumlarım kesinleşince paylaşırım sizlerle tekrardan. yeni insider bilgilere geleceğim. esen kalın

feri dedi ki...

aslında o okulda okumuş biri olarak söyleyecek çok şeyim var ancak svetlin zaten gerekli bilgilendirmeyi kamuoyu nezdinde yapmış o yüzden uzatmanın alemi yok.gelişmeleri de ailemizin bloğundan(sedürt ün içerideki adamının da katkılarıyla) izlemeye devam edicez.son olarak 4 senelik hocama 2 kelimeyi çok görecek değilim..
bkz.Orospu çocuğu

Sheed dedi ki...

Misafir 07.07.2009 22:51
dokunmayınn benim müdürüme


göktuğ da yorumunu burada yapmış sanırım..

bu arada blog dünyasında da ne 'insider' döndü şu son dönemde.. we power blogger :)

Spicoli dedi ki...

Feridunun son 2 cümlesi o kadar oturdu ki ömrü billah kalkmaz.

Anıl dedi ki...

Abi haberin linkinde verilen fotoya bakınca, fotonun habere ait olmadığını 50 yaşındaki adamın fotosu yerine genç bir çocuğun fotosunun konulmuş olmasından değil de, kızdan anladım. Bu kız, Fen Lisesi'nde okumuş olamazdı zaten:)).