18 Ekim 2008 Cumartesi

Kare As


Yaklasik 1 aydan biraz fazla oldu bu blogu acali. Keyifle yaziyoruz. Umarim siz de keyifle okuyorsunuz. Özellikle yazdigimiz seylerde kaliteyi asla düsürmemeye calistik bugüne kadar. Kendi adima söyle niteleyebilirim durumu: Kendim ne ve nasil okumaktan keyif alacaksam, sadece öyle seyler yazdim. Onun icin buraya yazilan hersey degerli benim gözümde. Bugün itibariyle aramiza bir baska yazar arkadasimizi davet etmeye karar verdik, sag olsun o da bizi kirmadi. Inanin icim o kadar rahat ki onun gelisinden, hani birileriyle yeni bir ise basladiginiz zaman duydugunuz acaba süphesi vardir ya, iste onu hic duymuyorum. Biliyorum ki okumaktan keyif alinacak ve bugüne kadar yazilanlarin kalitesini aratmayacak, hatta artiracak yazilar yazacak Sedürt. Kare asi tamamladik. Hosgeldin mirim.

2 yorum:

sedürt dedi ki...

selam olsun hepinize arkadaşlar. umarım faydamız dokunur bu güzel oluşuma. elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışacağım. umarım yüzünüzü kara çıkarmam. hadi hayırlı olsun hepimize bakalım.

Adsız dedi ki...

site zaten oldukça başarılıydı özelllikle seçilen konuların genelde ilgi alanımı oluşturması ve inceleme yazılarının oldukça okunası ve naif olması zaten kısa sürede buraya dadanmama sebebiyet verdi.sedürt ümün gelişiyle de bu oluşum umarım daha da güzelleşicek.ben de sana hoşgeldin der iyi işler çıkarmanı temenni ederim sedürt dost