2 Ekim 2008 Perşembe

Line Tv



2 gündür dikkatimi cekiyor aksamlari. Dün Spy Game`i yayinliyorlardi; söyle bir baktim, gectim, isin aslini astarini pek de arastirmadim. Bugün ise daha büyük hamle geldi. Kanallari dolasirken birden gördüm, Tim Robbins Morgan Freeman`a, nasil aslinda olmayan birini kagit üzerinde var gibi gösterdigini anlatiyordu. Shawshank Redemption lan bu dedim. Sonuna kadar keyifle izledim bir kez daha. Sonra dedim kendi kendime, ne is? Görüntü kalitesi sahane, altyazili veriyor filmi orjinal dilde. Dvdyi takmis gibi keyif sürdüm tv basinda.

Biraz arastirdim tabi sonradan, Bursa`nin yerel kanali, uyduda yayinina rastlamadim. Sadece karasal yayin yapiyorlar. Belki cevre illerde de yayini cekiyordur. Kacak yayinliyorlar tabi bu filmleri. Sitesinde o saatte programda sacma sapan seyler yaziyor cünkü. Bizim canimiza minnet tabi. Her an süprizlere acik bir kanal demektir bu da. Yayin akisi yok, her an karsiniza süper bir filmle cikabilirler. Tv`si ceken, cevre illerde olan, ya da Bursa`da olan varsa affetmesin.

Edit: Filmleri parayi basip almislar, bize de seyretmek düser, ellerinize saglik.

4 yorum:

Kaan Mert dedi ki...

Kaçak ollduğunu sanmıyorum yani öyle düşünüyorum.
Esaretin Bedeli'ni ilk Nisan-Mayıs gibi yayınladılar ve Bursa'nın bir çok yerinde afişi vardı tarih-saat ile beraber. Kaçak olsa böyle bir işe kalkışmazlardı herhalde.

Spicoli dedi ki...

Olabilir tabi; iyi yatirim yapmislar o zaman. Yerel bir kanal olmasina ragmen. Yine de neden sitelerinde yayin akisinda göstermiyorlar orasini cözemedim.

Adsız dedi ki...

filmler kaçak değil, bastık parayı aldık :)

Spicoli dedi ki...

O zaman hizmet icin ellrinize saglik der özür dilerim.