15 Ekim 2008 Çarşamba

Max Payne


Max Payne'nin oyunun sıkı bir takipçisi olarak oynarken hep keşke filmi gibi bişey yapılsa da izlesek diye düşünürdüm. Benim gibi düşünenler bir hayli fazlaymış demek ki.

Max Payne bu cuma, yani 17 Ekim'de sinemalarda tüm dünya ile aynı anda gösterime girecek ülkemizde. Film hakkında şöyledir, böyledir, iyi veya kötü gibi bişey diyemem şu durumda; ama oyuncu seçimleri ve oyundaki havanın filme de katıldığının söylenmesi üzerine, güzel bir film bekliyorum. Başrollerde Max Payne karakterine benzeyen ve en az onun kadar psikopatlaşabilecek bir abimiz Mark Wahlberg ve onun en büyük yardımcısı rolünde de dünyalar güzeli Mina Kulis oynuyor. Ayrıca Prison Break'deki Sucre de filmde rol alıyor ve sanırım Max Payne'in kovaladığı kötü adamlardan biri. Filmle ilgili kısa bir tanıtım videosunu şuradan izleyebilirsiniz. Videoyu izleyince oyundaki karanlık ve puslu havanın filme de yansıdığı belli oluyor.

Oyunda bölüm aralarında geçen Max Payne'in kendi konuşmaları, yavaşlatılmış sahneler, karanlık ve puslu ortam ve de son olarak soundtrack harika gözüküyor videodan gördüğümüz kadarıyla. Bakalım film nasılmış? Cuma günü için plan hazır; Max Payne. İyi seyirler.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

oynadığım en karizma bilgisayar oyunu karakteriydi tartışmasız.

"you want payne, here is pain"

kelimenin tam anlamıyla kaybedecek hiç bir şeyi olmayan bi adamdı.replikleri için bile tekrar tekrar oynanabilecek bir oyun. umarım film de beklentileri karşılayabilir.

Adsız dedi ki...

sedat ben bu arada üstteki yorumun sahabı.

Spicoli dedi ki...

Tamam, Mark Wahlberg de isi kotarir, ama daha iyisi de olabilirdi.

Spicoli dedi ki...

Bu arada ben gitmedim de gidenler filmi pek begenmemis.

Adsız dedi ki...

Film kesinlikle hayal kırıklığıydı. Keşke film yerine Max Payne 3 gelseydi.