15 Kasım 2008 Cumartesi

Nba in Ankara?

"Türk Telekom olarak Nba Europe ile bir sözleşmemiz var. Bir Nba takımı Türkiye'ye gelmesi durumunda bizimle maç yapacak. Gelecek sezon öncesi Nba Europe'un Türkiye'yi programına alması durumunda Türk Telekom ile bir Nba takım burada maç yapacak."

***
Bu sözler Türk Telekom Basketbol Takımı Genel Menajeri İrfan Yücesoy'a ait. Türk Telekom son yıllarda internet kullanıcılarından söğüşlediği paralarla (bunu da yazıyoruz ya blogu kapatmazlar inşallah) basketbola önemli yatırımlar yapıyor. Sezon öncesi burada da belirttiğimiz Türk Telekom Internationals Cup bunun ilk ayağıydı. Cem Yılmaz sayesinde de iyice artan gelirleri ile Türk Telekom Nba ile böyle bir anlaşmayı gerçekten yapmış mıdır bilemiyorum. Bir menajer çıkıp bu kadar net konuşuyorsa dikkat etmek gerek, haybeden sallayacak hali yok. Yine de Nba takımlarının bu gibi yurt dışı organizasyonlarını ne kadar sevmediğini az çok bildiğimden olaya şüphe ile yaklaşıyorum, bunun önemli bir etkeni de haberi yayınlayan sitenin Türkbasket olması. Herhangi bir başka yayın organında bunu duymamış olmak ve Türkbasket'in geçmişteki tecrübeleri beni böyle düşünmeye iten sebepler.


Ama diğer taraftan düşününce de güzel olur biz Ankaralılar için. Öncelikle salon bi yenilenir, yoksa o giriş turnikelerini gören Stern ilk uçakla geri götürür gelen takımı. Bir de tabi televizyondan izleyip iç çektiğimiz oyuncuları canlı izleme fırsatı bulmuş oluruz. Şimdilik bunun için konuşmak çok erken tabi ama olursa Lakers'ı istiyorum Ankara'ya eheh. Ama yine de biraz etraflıca düşününce İstanbul varken her organizasyonda olduğu gibi kaymağı onlar yer, gerekirse maç İstanbul'da oynanır. Zor yani.

1 yorum:

Spicoli dedi ki...

Kaymak bizim.