1 Kasım 2008 Cumartesi

Pisuvar İnsanı


Cevremizde bircok beylik konu dolaniyor. Bazilari öyle bir yerlesmis ki zihinlere, insanin sorgulama ihtiyaci dahi olmuyor iste. Bunlardan biri de hepinizin bildigi gibi ayakta isemenin bünyeye verdigi zarar, prostat riskini artirdigi, kil yün seklinde bir muhabbet. Ben de gectigimiz yila kadar bu konuda bilgi sahibi degildim ve ayakta isemenin sakincali olmayabilecegi hususunu hic düsünmemistim, acaba demedim yani. Pisuvar olayini da oldum olasi severim ayrica. Sürekli celiski icinde ve "ulan buraya da isiyoz ama ilerde prostat muayenesi var bir de bu isin" diye düsüne düsüne gecerdim basina. Hayir bir de bu prostatin muayenesi biraz nahostur. Rektal tusedir. Sonra ilerde bu isin bir de "Vay ben ne ettim!" demesi var diye düsünüyor insan. Neyse hasili yanilmisiz, kandirilmisiz. Ne prostat, ne idrar yolu enfeksiyonu, ne bilmem ne... Herhangi bir konuda herhangi bir zarari ya da tehlikesi yoktur. Bizzat konu hakkinda ders veren bir anatomi profesörünün söyledikleridir kaynagim. Sayin Tanyeli`ye sevgiler. Acik acik bu konudaki spekülasyonlarin sehir efsanesi oldugunu anlatti. Gönül rahatligiyla pisuvar basina bundan sonra. 

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bu resmi daha önce görmüş idim.özellikle sağdan ikinci bayan arkadaşımızın verdiği tepki tekrardan bi gülümsememe ve içimin gıcıklanmasına sebebiyet verdi.bu arada ayakta işemenin bi zararı yokmuş öğrenmiş olduk,rahatladık,güzel bir oh çektik.bir bilinmeyene daha derman oldun bıngılım,saygılar

Adsız dedi ki...

sadece bir profun söylemesi yeter mi diye sormak geldi içimden?

Spicoli dedi ki...

Yalniz adam ürogenital sistemin anatomisini tip fakültesi ögrencilerine anlatan anatomi profesörü diye ekleyeyim o zaman.Tam onun alani yani. O bilmezse kim bilsin ki diyeyim ben de o zaman.