25 Ocak 2009 Pazar

Alternatif Sınav Dönemi Sonu Kutlaması


Yeni bir karar aldım an itibariyle. Tuvalette geldi aklıma. Her sınav dönemi bittiğinde kendimi ödüllendirmeye karar verdim. Ama öyle sıradan bir ödüllendirme değil dostlar. Herkes bilir sınav sonrası kafayı çekmeyi, partilerden partilere koşmayı. Değişik bir şey var aklımda. “change we need”

Çocukken eve salam falan alındığı zaman üç kardeş olduğumuz için aynı zamanda orta direk bir aile olduğumuz için ekmek arasına salamlar ve hatta varsa yanında kaşar annem tarafından itina ile kesilir öyle konulurdu ekmek arasına. Sayısız öğün çıkardı oradan bize. Hep düşünürdüm “ulan bir gün hayvanlar gibi o salamdan ve kaşardan yiyebilecek miyim?” diye.

İşte dostlarım o büyük gün bugün. Sınavlarım bitti ve cebimde iyi bir para kaldı. Gittim marketten bir adet macar salam bi de 250 gr kaşar peyniri aldım. Oturdum bilgisayarın karşısına. İkisini de ekmeksiz, ısıra ısıra, hayvanlar gibi yedim. Şuanda yaşadığım mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez. Bir sınav kutlaması ancak bu kadar içten ve aynı zamanda bu kadar orgazmik olabilirdi. Bir dahaki sınavlar bittiğinde ne yapacağım aklıma gelmedi şimdi. Ama her türlü önerilerinizi bekliyorum. Önümde uzun yıllar olduğuna göre hepsini tek tek deneyebilirim diye ümid ediyorum.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

sedürt cüğüm

öle salamla sosisle olacak iş değil bunlar. gel sen en iyisi şu link e bi göz at:
http://www.cigarsclub.com/Montecristo-Cigars.htm

fazladan bi tane var bende. içeriz karşılıklı, kafaya duman lazım.

Spicoli dedi ki...

Off, o puro bensiz giderse icimden ic gider.

sedürt dedi ki...

o puro benim olm. halis mulis kübalı kadınlar sarmış onu. koklaya koklaya içicem. behlülüm gel sen de, macar salamın hazır, kaşarı da alırım sen gelince. yiriz karşılıklı