17 Ocak 2009 Cumartesi

Benim de Tavsiye Edeceklerim Var



Sizlerle 3 adet video paylaşacağım az sonra. Aslında baya meşhurmuş bu olay fakat ben az önce bi tesadüf üzerine keşfettim bu videoları. Herkesin bu olayı bilmesinden de şüphelenmiyor değilim ama gene de sınıf maçında gol atıp evde attığı golü annesine heycanla anlatan bir çocuk edasıyla anlatacağım sizlere.

Öncelikle videoyu izlemeden önce olayın öncesini anlatayım sizlere. Zira hikayeyi bilmek gerekiyor. Jimmy Kimmel bir talk show'cu. Hemen her programını "matt damon'dan özür dilerim, onu konuk olarak almıştık ama süremiz yetmedi" deyip kapatıyordu. Beyaz'ın Çelik'ten her program özür dilemesi buradan arak bile olabilir bak hatta. Neyse en sonunda Jimmy gerçekten programa konuk eder Matt Damon'ı. Tam Matt Damon çıktığında "özür dilerim Matt Damon programın sonuna geldik" der Matt damon'ın çıldırışı ve küfürleriyle program sona erer. (kurmaca tabi bunlar, linkteki video bunları konu alıyor zaten göreceksiniz.)


Diğer bir karakterimize geçiyorum. Sarah Silverman. Bu kadın da bir talk show'cu aynı zamanda Jimmy'nin sevgilisi olur kendisi. Matt Damon olayından bir süre sonra bu kadın Jimmy'ye konuk oluyor ve programda Jimmy'ye doğum günü hediyesi olarak bu videoyu yayınlıyor. İşte bu da ikinci videomuz olur kendileri.

Son video ise Jimmy'nin buna cevap olarak çektiği içinde Brad Pitt'ten Cameron Diaz'a bir sürü Hollywood starının bulunduğu bir yapım. 

Hakkaten epey eğlendirdi beni şu videolar. Hollywood starlarını o şekilde görmek çok garip gerçekten. Adamlar çok rahat domuz etinden midir nedir anlamadım hiç. Türkiye'de hayal bile edemiyorum bu tür olayları. Anca Okan Bayülgen Esra Ceyhan'a, Mahmut Tuncer'e sataşır, Beyaz Sezen Aksu gelsin diye her program maymunluk yapar falan böyle şeyler izleyeceğiz gibi gözüküyor. Belirtmeden geçemiyeceğim "i'm fucking matt damon" klibindeki şarkı o kadar iyi ki hala çalıyor kafamda. Matt Damon'ı maymunluk yaparken falan görmek çok garip gerçekten. Alışık olmadığımız şeyler. Neyse izleyin hadi.

4 yorum:

Spicoli dedi ki...

Christina Applegate, ohh boy.

Bu arada adam Harrison Ford`u oynatmis anasini satiim kici kirik tv videosunda. Bu ne lan.

Bir de Silverman`in sarkisi iyi hakkaten, hehe. Su dünyada yaptigi en iyi is olabilir.

On the bed, on the floor, on a towel by the door. In the tub, in the car, up against the mini bar.

Ahahaha, su bölüm gülmekten öldürdü beni, ahaha.

Adsız dedi ki...

amanın gençler.özellikle son klipte parayı geçtim bu oyuncuları oynatmak için(harrison ford her yanı fosur fosur gay kokan bir arabanın içine jimmy yle ben affleck e öpücük atarken,robin williams suratını su şişesiyle ıslatırak zevkin doruklarında olduğunu hissettiren bir yüz ifadesi takınırken yahut cameron diaz elleriyle malum hareketi yaparken akabinde de ağzımı bi karış açık bırakırken gibi)nasıl bir ikna kabiliyeti,nasıl bir güven gerekir.eğlence kısmını geçtim ki özellikle sonuncu klip baya güldürdü sağolsun,o oyuncular nasıl bu kadar cıvık bir video da bu kadar rahatlar onu çözemedim.bizde acun un,esra erol un yapacağı bu video yu adamlarda oscar lı oyuncular üstleniyor bunu yaparken de çocuklar kadar şen ve mesutlar.vay anasını derim oturur derin düşüncelere dalarım bu saatten sonra anca.(bu arada domuz eti ihtimali de aklımı kurcalamıyor değil)

erbo dedi ki...

inanılmaz olmuş gerçekten :)

ksp dedi ki...

uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.Saolasın sedat... Eksik olma.