27 Eylül 2008 Cumartesi

Turne Söylentileri




İlk olarak Milliyet'in Cumartesi ekinde okudum haberi. Yoldaydım, hemen bir arkadaşımı arayıp haber verdim. Eve gelir gelmez de işin aslı nedir ne değildir diye internette bir soruşturdum ve haberin birkaç gün önce The Sun'da yayımlandığını gördüm.

Led Zeppelin yeniden bir turne için bir araya gelecek diyor haberde özetle. Grup elemanlarının Robert ile ya da Robert'sız, bir şekilde bir turne yapma kararı almalarından sonra, Robert'ın da uzun süre düşündüğü ve dahil olmamayı düşünemediğini falan yazmış.

John Bonham'in yerine oğlu Jason var yine. Biliyorsunuz, en son bir kereye mahsus olmak üzere geçen yıl Aralık ayında Ahmet Ertegün anısına London O2 Arena'da konser vermişlerdi
.


Neyse, Led Zeppelin'in resmi sitesine, Robert Plant'in resmi sitesine falan baktım, bir açıklama yok. Aynı şekilde bir yalanlama da. Led Zeppelin'in resmi sitesinin forumu da epey karışmış. Millet heyecanlanmış tabi, dalga geçiyorsa, The Sun'ı basarım falan diyenler var, herkes merakta.

Zannetmiyorum ki aslı olsun; ama bir olursa, hele bir olursa.. Bir de yolları Türkiye'ye düşerse.. Böyle bir efsaneyi de kanlı canlı gözlerimizle görecek olmanın ihtimali bile heyecanlandırmaya yetiyor, hele de henüz bir başkası için ümitler taze solmuşken.

Gelişmeler karşısında vakit, Dazed and Confused dinleme vaktidir.

3 yorum:

ksp dedi ki...

Metallica konserini kaçırdıktan(gitmedikten) sonra ne kadar aptallık ettiğimi anlamış bulunuyorum.Bundan sonra efsane kaçırmamaya özen göstericem.Gelirlerse eğer mutlaka oradayım...

Spicoli dedi ki...

koluma girersin.

Adsız dedi ki...

grup birleşme iddialarını yalanlamış en son edindiğim istihbarata göre.

kaynak: geçen gün kafede otururken açık duran bi müzik kanalı.

sedat