26 Aralık 2008 Cuma

1000

Dün gece oynanan Celtics - Lakers maçında Lakers'ın maçı 92-83 kazanmasıyla birlikte Phil Jackson kariyerindeki 1000. galibiyeti kazanmış oldu. 1423 maçta bunu başaran P-Jax aynı zamanda bunu en az maçta kazanan koç ünvanını da ele geçirdi Pat Riley'ı geride bırakarak. 1000 galibiyet barajına ulaşan 6. koç oldu Nba tarihinde. Bunun Noel gecesinde ve Celtics'e karşı olması da onun için ayrı bir anlam ifade ediyordur sanırım. Bir de Celtics'in 19 maçlık serisine son vererek bunu kazandı onu da atlamalıyım.

Her neyse Phil Baba'yı tebrik ederek galibiyetin tadını çıkarmak istiyorum kendi çapımda. Buraya Lakers fanatizmini bulaştırmayalım eheh. Büyüksün baba.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

19 maçtır kazanan bir takımı, christmas gecesi tüm ülkenin gözü bu maçtayken yenmek kolay bi iş değil her ne kadar maç staples da olsa da(ayrıca maç bu sene olabilecek olası bi lakers-celtics eşleşmesinin geçen seneye nazaran daha zevkli geçeceğinin bi göstergesi gibi geldi bana ne kadar doğru bilemicem olursa bekleyip görürüz).yani ne kadar sevinsen azdır ismailim kasma,sevincini dağa taşa haykır derim ben.bu arada celtics lakers ın arka arkaya en fazla maç kazanma rekorunu kırma yolunda ilerlerken,yine lakers tarafından yenilerek bu hakkını yitirmesi de biraz ironik olmuş gibi özellikle maç LA semalarında oynanınca